Hinnasto

1.1.2020 alkaen

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus (synnytyksen jälkeen) 90min 105€

Fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa arvioidaan synnytyksestä palautumista kattavasti ja kokonaisvaltaisesti. Perusteellinen haastattelu, koko kehon tutkiminen, vatsan ja lantion alueen tutkiminen ulkoisesti ja lantionpohjan toiminnallinen tutkimus sisätukimuksella, ultraäänikuvantamisella tai EMG:llä sekä harjoitteiden ohjaus.

Äitiysfysioterapia ensikäynti 75min 90€

Ensikäynnillä kartoitetaan tämänhetkinen tilanteesi raskaudentai synnytyksestä palautumisen suhteen. Hoitoon voit hakeutua ennaltaehkäisevästi jo raskausaikana tai synnytyksen jälkeen ilmenneiden ongelmien kanssa. Ensikäynnin perusteella teemme hoitosuunnitelman, joka palvelee tilannettasi parhaiten. Varatessasi aikaa kirjaa lisätietokenttään raskausviikot tai synnytyksestä kulunut aika.

Äitiysfysioterapia 60min 80€

Äitiysfysioterapia käynnillä hoidetaan raskauden aiheuttamia muutoksia kehossa. Erityiskoulutuksen käynyt fysioterapeutti osaa hoitaa ja ohjata raskaana olevaa tai synnyttänyttä äitiä sen hetkisen tilanteen vaatimalla tavalla, joko manuaalisin tekniikoin tai tarvittavin harjoittein.

Lantionpohjan fysioterapia ensikäynti 75min 90€

Ensikäynnillä selvitetään tilannetta haastattelemalla ja kartoitetaan, mitkä kehon osatekijät vaikuttavat tilanteeseen. Lantionpohjan toiminnan tutkimiseen käytämme EMG biopalautetta sekä tarvittaessa sisätutkimusta. Ensikäynnin perusteella teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka palvelee tilannettasi parhaiten. Lantionpohjan fysioterapian yhteydessä EMG anturin maksaa asiakas kertaluontoisesti tarpeen mukaan.

EMG anturi hoidon yhteydessä 30€.

Lantionpohjan fysioterapia 60min 80€

Lantionpohjan fysioterapia 45min 70€

Lantionpohjan fysioterapia 45 minuuttia on ensisijaisesti jatkokäyntiaika. Tämän palvelun suosittelemme varaamaan niissä tapauksissa, kun kaipaat esimerkiksi lantionpohjan lihasten käsittelyaikaa tai olet sopinut terapeuttisi kanssa sen riittävän kontrolliajaksesi.

 

Lymfaterapia 60min 65€

Lymfaterapia 90min 80€

Raskaushieronta 45min 55€

Raskaushieronta 60min 65€

Raskaushieronta 90min 85€

Vauvahieronta 49€

Varaa aika!

Valitse haluamasi toimipiste, valitse haluamasi palvelu tai tekijä.

Kaikki myynnissä olevat ryhmät ja tuntien tarkemmat sijainnit, sekä ilmoittautumisen ryhmiin löydät

SUHK Maman verkkokaupasta

SUPPilates 60min 25€

Kesän ajan järjestämme pilates tunteja SUP laudoilla Sarfvikin marinassa. Tunnille voit osallistua kertamaksulla, eikä se vaadi aiempaa kokemusta kummastakaan lajista. Tule mukaan kokeilemaan hauskaa ja erilaista tapaa harjoittaa liikkuvuutta ja keskivartalon tukea!

SUHK Mama Äitiyspilates odottaville 5x60min 125€

Voit tulla ryhmään mukaan missä vaiheessa raskautta tahansa. Tavoitteena on valmistautua synnytykseen ja tulevaan vauva-aikaan mahdollisimman hyvin. Myynnissä verkkokaupassa!

SUHK Mama Äitiyspilates synnyttäneille 5x60min 125€

Voit tulla ryhmään mukaan missä vaiheessa tahansa ja ottaa vauvan mukaan. Tavoitteena on palautua synnytyksestä mahdollisimman hyvin. Ryhmässä tehdään jokaiselle turvallisia harjoituksia synnytystapa huomioiden. Suositeltava aloitus on n.6-8vkoa synnytyksen jälkeen. Myynnissä verkkokaupassa!

Äitiysjooga Odottaville 5x60min 125€

Äitiysjooga Synnyttäneille 5x60min 125€

PERUUTUSEHDOT

Kaikki hoitoaikojen peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai ajanvarauksen  kohdasta ”Hae omat varaukset” . Peruuttamattomista ajoista perimme hinnastomme mukaisen summan. Voit myös jättää viestin peruutuksesta vastaajaan, mikäli emme heti pääse vastaamaan.

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta, josta löydät myös tarkemmat päivämäärät ja kurssien sijainnit. Mikäli käytät maksutapana Smartum, Edenred tai Eazybreak liikuntasaldoa varaathan paikkasi kurssille sähköpostilla mama(at)suhk.fi ja ilmoita varauksen yhteydessä omat yhteystietosi; koko nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Sähköposti ilmoittautuminen kursseille on sitova ja sairastapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, jossa on tilaa. Osallistuminen kurssille tulee peruuttaa viimeistään viikkoa ennen kurssin aloitusta tai peruutuksesta veloitetaan 50% kurssin kokonaishinnasta. Varmistathan korvausmahdollisuuden oman kurssisi vetäjältä aina etukäteen.

Vaihtuvilla teemoilla järjestetyt Workshopit ovat myynnissä verkkokaupassa ja paikan varaaminen tapahtuu oston yhteydessä. Mikäli et pääsekään paikalle voit siirtää osallistumis maksun toiselle henkilölle.

Pidätämme oikeuden kurssiaikataulujen muutoksiin.

Jätä kommentti