Synnyttäneiden Äitiyspilates-kurssi ke 26.2.-25.3. klo 13.30, Espoonlahti

125,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Ke 26.2.-25.3.2020 Klo 13.30. 5x60min Synnyttäneiden Äitiyspilateskurssi Espoonlahden toimipisteessä, osoitteessa Kivenlahdentie 7.

Synnyttäneiden ryhmään voit hakeutua heti synnytyksen jälkeen kun siltä tuntuu, noin 4-8vkoa synnytyksen jälkeen. Lähtökohtana on, että tiettyjä harjoitteita voi ja pitäisi pystyä alkaa tekemään heti synnytyslaitokselta saakka. Tässä ryhmässä voidaan ottaa huomioon synnytyksestä kulunut aika ja ohjata tekeminen sen pohjalta. Ryhmässä tehdään jokaiselle sopivia harjoituksia synnytystapa huomioiden. Hyvä ryhti ja sitä tukevat harjoitteet ovat ryhmässä pääosassa. Ryhmää ohjaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja Somatic Pilates -ohjaaja, jonka ohjauksessa olet turvallisissa käsissä. Vauvat n.2-8kk ovat tervetulleita mukaan tunnille ja varusteeksi joustavat vaatteet. Et tarvitse aiempaa kokemusta pilates harjoittelusta.

Tunnit järjestetään pienryhmänä, jolloin paikkoja on erittäin rajoitetusti!

Maksuvälieenä käy myös Eazybreak, Smartum ja Edenred liikuntasaldo. Halutessasi maksaa jollain näistä maksutavoista, ota yhteyttä mama(at)suhk.fi.